Eindejaarsgeschenken

Wilt u uw personeel bedanken door middel van originele eindejaarsgeschenken? Dan is een TravelCheq hét cadeau waar u naar op zoek bent! Met een TravelCheq geeft u een uniek cadeau aan uw personeel. De bon is bij aangesloten reisbureaus te besteden aan allerlei vakanties. Zo kan de ontvanger kiezen voor een zomervakantie maar ook voor een wintersport of een cruise. Kortom, voor iedereen is een TravelCheq een geslaagd cadeau!

TravelCheq regelt uw eindejaarsgeschenken

eindejaarsgeschenkenDoor de veelzijdigheid van een TravelCheq is het zeer geschikt cadeau als eindejaarsgeschenken. Daarnaast hebben wij voor onze zakelijke klanten vaak een speciale aanbieding of extra service die wij bij ons passend voorstel kunnen bieden. Als u ons formulier invult op deze pagina, zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden voor uw aanvraag door te nemen.

Met een TravelCheq kunt u alle kanten op. Stap 1 is het gewenste bedrag kiezen. Dit kan tussen €25,- en €150,-. Daarna dient u de bijbehorende gegevens in te vullen. U kunt bij deze stap er ook voor kiezen om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Tot slot kunt u veilig en snel afrekenen en zijn de eindejaarsgeschenken klaar om gegeven te worden!

Meer informatie over TravelCheq personeelsgeschenken ?

Als u interesse heeft in een van onze producten als personeelsgeschenken, kunt u deze direct in de webshop bestellen. Als u het zakelijke contactformulier invult, zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunt u voor vragen en of meer informatie contact met ons opnemen of het contactformulier invullen. Wij zijn te bereiken op 06 – 10058466 of info@travelcheq.com.

Contactformulier

  Jouw naam

  Jouw adres

  Jouw postcode

  Jouw woonplaats

  Jouw telefoonnummer

  Jouw email

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)
  Ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van TravelCheq.com via e-mail.

  Winkelwagen