Eindejaarsgeschenk personeel

Wilt u uw personeel bedanken voor hun werk met een origineel eindejaarsgeschenk? Geef dan een TravelCheq! Dit is een bon die te besteden is bij verschillende aangesloten reisbureaus. De ontvanger kan hiermee een reis naar wens boeken, bijvoorbeeld een zomervakantie, wintersport of cruise. De waarde op de bon blijft geldig. Hierdoor hoeft het bedrag niet in een keer besteed te worden.

Bedank uw personeel met een speciaal eindejaarsgeschenk

eindejaarsgeschenk personeelEen TravelCheq is niet alleen geschikt als cadeau maar ook zeker als eindejaarsgeschenk voor uw personeel! Als u als zakelijke klant een voorstel passend bij uw bedrijf wenst, kunt u onderstaand formulier invullen. Wij zullen dan een offerte op maat maken. Voor onze zakelijke klanten kunnen wij dan ook vrijwel altijd een leuke aanbieding of extra service bieden.

Als u kiest voor een TravelCheq, heeft u vrije keuze in het bedrag op de bon. Zo kunt u variëren tussen de €25,- en €150,-. Wanneer u een bedrag heeft gekozen, dient u de gegevens in te vullen en eventueel een persoonlijke boodschap. Tot slot kunt u veilig en snel betalen en is de TravelCheq klaar om gegeven te worden.

Meer informatie over TravelCheq als eindejaarsgeschenk?

Als u interesse heeft in een van onze producten als eindejaarsgeschenk voor uw personeel, kunt u deze direct in de webshop bestellen. Als u het zakelijke contactformulier invult, zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunt u voor vragen en of meer informatie contact met ons opnemen of het contactformulier invullen. Wij zijn te bereiken op 06 – 10058466 of info@travelcheq.com.

Contactformulier

  Jouw naam

  Jouw adres

  Jouw postcode

  Jouw woonplaats

  Jouw telefoonnummer

  Jouw email

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)
  Ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van TravelCheq.com via e-mail.

  Winkelwagen