Kerstgeschenk personeel

Wilt u dit jaar een bijzonder kerstgeschenk voor uw personeel? Geef dan een TravelCheq cadeau! Een TravelCheq is een uniek cadeau wat voor vrijwel iedereen een succes is. De bon is bij de aangesloten reisbureaus te besteden. Ook blijft de waarde geldig waardoor u het bedrag ook kunt splitsen. Zo kan het bedrag worden besteed aan een cruise, wintersport of zomervakantie. Kortom, een TravelCheq is hét ideale kerstgeschenk voor uw personeel!

Een TravelCheq als kerstgeschenk voor uw personeel

Kerstgeschenken personeelDenkt u eraan om een TravelCheq als kerstgeschenk aan uw personeel te geven? Vul dan ons contactformulier in. Voor de zakelijke klanten kunnen wij een voorstel op maat aanbieden. Hier komt vaak een passende service of aanbieding bij.

Een TravelCheq is erg veelzijdig. Zo kunt u zelf een bedrag kiezen tussen €25,- en €150,-. Als u een keuze heeft kunnen maken, dient u enkel de gegevens in te vullen. Ook kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen aan de bon. Hen enige wat u hierna nog te doen staat, is de TravelCheq cadeau te geven.

Interesse

Heeft u interesse in een van onze producten zoals kerstgeschenken voor uw personeel, kunt u deze direct in de webshop bestellen. Als u het zakelijke contactformulier invult, zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunt u voor vragen en of meer informatie contact met ons opnemen of het contactformulier invullen. Wij zijn te bereiken op 06 – 10058466 of info@travelcheq.com.

Contactformulier

  Jouw naam

  Jouw adres

  Jouw postcode

  Jouw woonplaats

  Jouw telefoonnummer

  Jouw email

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)
  Ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van TravelCheq.com via e-mail.

  Winkelwagen