Origineel huwelijkscadeau

Staat er binnenkort een trouwerij op de planning en wilt u graag een origineel huwelijkscadeau geven? Heeft u wel eens gedacht aan een reiscadeau? Heel veel enveloppen met geld is natuurlijk heel leuk, maar hoe weet ik als gever wat er mee gaat gebeuren? Geef het bruidspaar een TravelCheq en wees aandeel in een schitterende herinnering. Een TravelCheq is een uniek cadeau dat voor iedereen geschikt is. Er zijn verschillende reisbureaus aangesloten bij ons concept. Hierdoor hoeft de bon niet in één keer bij één reisbureau besteed te worden. Bekijk de inleverpunten op onze website. Ook zijn de cheques onbeperkt geldig waardoor het te besteden is wanneer de ontvanger dat maar wilt. Kortom, een TravelCheq is een echt origineel huwelijkscadeau!

Origineel huwelijkscadeau bestellen?

Wilt u graag een TravelCheq bestellen, dan zijn er een aantal stappen die u moet volgen. Het is heel eenvoudig. Allereerst begint het bestellen bij het kiezen van een bedrag. De TravelCheqs beginnen bij €25,- en gaan tot €150,-. Als u een bedrag gekozen heeft, moeten de gegevens ingevuld worden. Om het cadeau persoonlijker te maken, kunt u ervoor kiezen om een boodschap erbij te laten zetten. Als u dit heeft gedaan, wordt de bon betaald en is deze klaar om gegeven te worden.

Zelf een reischeque ontvangen?

Een TravelCheq kan natuurlijk ook zelf ontvangen worden. Wat moet u dan doen? U kunt na gaan denken over de reis die u wilt gaan maken! Een TravelCheq is namelijk eenvoudig te verzilveren bij een of meerdere bij de aangesloten reisbureaus. Het bedrag dat u verzilvert wordt van de totale som afgehaald en dan is uw vakantie klaar om geboekt te worden.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een origineel huwelijkscadeau van TravelCheq? Dan kunt u deze direct in de webshop bestellen. Als u het zakelijke contactformulier invult, zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunt u voor vragen en of meer informatie contact met ons opnemen of het contactformulier invullen. Wij zijn te bereiken op 06 – 10058466 of info@travelcheq.com.

Origineel huwelijkscadeau

Contactformulier

  Jouw naam

  Jouw adres

  Jouw postcode

  Jouw woonplaats

  Jouw telefoonnummer

  Jouw email

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)
  Ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van TravelCheq.com via e-mail.

  Winkelwagen