Origineel kerstgeschenk personeel

Wilt u een origineel kerstgeschenk voor uw personeel? Een TravelCheq is een uniek cadeau dat bij de aangesloten reisbureaus besteed kan worden. De gekozen waarde kan in delen besteed worden en verloopt niet. Hierdoor kan de ontvanger kiezen om de bon uit te geven aan een wintersport, zomervakantie of een cruise. Kortom, voor een origineel kerstgeschenk voor uw personeel kiest u voor een TravelCheq!

Hoe bestel ik dit originele kerstgeschenk voor mijn personeel?

Origineel kerstgeschenk personeelIndien u ervoor kiest om een TravelCheq aan uw personeel te geven als kerstgeschenk, kunt u ons contactformulier invullen. Afhankelijk van uw wensen, zullen wij een passend aanbod doen. Vaak kunnen wij een speciale service of aanbieding voor de zakelijke klant realiseren. Dit aanbod zullen wij uitgebreid met u bespreken.

De mogelijkheden van een TravelCheq zijn erg breed. Zo kunt u een bedrag kiezen tussen de €25,- en €150,-. Hierna hoeft u enkel de gegevens en eventueel een persoonlijke boodschap in te voeren. Hierna is de TravelCheq klaar om cadeau gegeven te worden!

Interesse

Bent u geïnteresseerd in de producten van TravelCheq wat betreft een origineel kerstgeschenk voor uw personeel? Dan kunt u deze direct in de webshop bestellen. Als u het zakelijke contactformulier invult, zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunt u voor vragen en of meer informatie contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 06 – 10058466 of info@travelcheq.com.

Contactformulier

  Jouw naam

  Jouw adres

  Jouw postcode

  Jouw woonplaats

  Jouw telefoonnummer

  Jouw email

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)
  Ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van TravelCheq.com via e-mail.

  Winkelwagen