Personeelsgeschenken

Als u op zoek bent naar originele personeelsgeschenken, zit u bij TravelCheq.com helemaal goed! Een TravelCheq is een uniek cadeau dat voor vrijwel iedereen geschikt is. De bon is bij verschillende aangesloten reisbureaus te verzilveren. Het bedrag op de bon wordt dan direct in mindering gebracht bij de totale kosten. Ook blijft de bon geldig. Hierdoor hoeft u niet in één keer het bedrag te besteden maar kunt het ook verspreiden. Kortom, bonnen van TravelCheq zijn dé ideale personeelsgeschenken!

Wat zijn de mogelijkheden met een TravelCheq ?

PersoneelsgeschenkenTravelCheqs zijn geschikt als cadeau, maar ook zeker als personeelsgeschenk. Voor de zakelijke klant kunnen wij u vaak nog een speciale aanbieding of service bieden. Als u het contactformulier invult op onze zakelijke pagina, zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

 

Met een TravelCheq zijn de mogelijkheden zeer breed. Allereerst kunt u zelf een bedrag kiezen. Onze bonnen beginnen bij €25,- en gaan tot €150,-. Als u een bedrag heeft gekozen, moeten de gegevens ingevuld worden en eventueel een persoonlijke boodschap. Hierna is de TravelCheq klaar om cadeau te doen.

Meer informatie over TravelCheq personeelsgeschenken ?

Als u interesse heeft in een van onze producten als personeelsgeschenken, kunt u deze direct in de webshop bestellen. Als u het zakelijke contactformulier invult, zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunt u voor vragen en of meer informatie contact met ons opnemen of het contactformulier invullen. Wij zijn te bereiken op 06 – 10058466 of info@travelcheq.com.

Contactformulier

  Jouw naam

  Jouw adres

  Jouw postcode

  Jouw woonplaats

  Jouw telefoonnummer

  Jouw email

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)
  Ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van TravelCheq.com via e-mail.

  Winkelwagen