Personeelsjubileum

Wilt u uw personeel met een origineel cadeau belonen voor hun harde werk en trouw ? Geef dan een TravelCheq! Een TravelCheq is een bon die te besteden is bij verschillende aangesloten reisbureaus. De bon is onbeperkt geldig en hoeft dus ook niet in een keer besteed te worden. Kies een bon met het gewenste bedrag en laat er eventueel nog een persoonlijke boodschap bij plaatsen. Zo heeft u een persoonlijk en uniek cadeau dat voor iedereen geschikt is!

Passend cadeau voor elke medewerker

PersoneelsjubileumEen TravelCheq biedt allerlei mogelijkheden. Zo kunt u zelf uit een van de bedragen kiezen die u wilt geven. Dit gaat van €25,- tot €150,-. Daarnaast kan de ontvanger zelf een bestemming kiezen. Zo kan iedere ontvanger een bestemming kiezen naar hun wens. Hierdoor is het cadeau voor iedereen een succes. Door een boodschap op de bon te laten zetten, kunt u het cadeau nog persoonlijker maken.

Voor de zakelijke klanten kunnen we passend bij uw aanvraag, verschillende mogelijkheden aanbieden. Als u het formulier invult op onze zakelijke pagina, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Een TravelCheq voor uw personeelsjubileum ?

Als u interesse heeft in een van onze producten als geschenk voor een personeelsjubileum, kunt u deze direct in de webshop bestellen. Als u het zakelijke contactformulier invult, zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunt u voor vragen en of meer informatie contact met ons opnemen of het contactformulier invullen. Wij zijn te bereiken op 06 – 10058466 of info@travelcheq.com.

Contactformulier

  Jouw naam

  Jouw adres

  Jouw postcode

  Jouw woonplaats

  Jouw telefoonnummer

  Jouw email

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)
  Ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van TravelCheq.com via e-mail.

  Winkelwagen