Reis geschenkbon

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of bruiloft? Met de TravelCheq geeft u zeker een uniek cadeau. Dit unieke cadeau is een reis geschenkbon en kan besteed worden bij verschillende reisbureaus voor bijvoorbeeld een zomervakantie, wintersportvakantie of een cruise! De waarde van de TravelCheq blijft geldig dus u hoeft de TravelCheq niet in één keer te besteden. Klik hier voor alle aangesloten reisbureaus.

Hoe werkt het?

TravelCheq is de eerste reis geschenkbon die u bij meerdere reisaanbieders kunt verzilveren! U bent dus niet meer beperkt tot één reisaanbieder, maar boekt uw volgende reis gemakkelijk met de TravelCheq bij uw favoriete reisorganisatie. Het bestellen en verzilveren van deze reis geschenkbon is heel eenvoudig:

1. Allereerst kiest u de waarde van de TravelCheq, u kunt kiezen uit de waarden: 25, 50, 75, 100, 125 of 150 euro.

2. Daarna kunt u dit bedrag veilig online afrekenen. Wanneer u de TravelCheq voor 16:00 uur besteld, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. U ontvangt de TravelCheq bij u thuis.

3. U kunt nu het cadeau geven!

4. Voor dat de reis geboekt wordt, moet de TravelCheq verzilverd worden. De ontvanger van de TravelCheq voert de code, die op de TravelCheq staat, in bij het boeken van de gewenste reis. De waarde van de TravelCheq wordt automatisch in mindering gebracht op de hoofdsom. Het verzilveren van deze code kan op verschillende manieren: Bij het reisbureau; via een e-mail; telefonisch; online.

5. Hierna bent u klaar om op reis te gaan!

Interesse

Bent u geïnteresseerd in een reis geschenkbon van TravelCheq? Dan kunt u deze direct in de webshop bestellen. Als u het zakelijke contactformulier invult, zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunt u voor vragen en of meer informatie contact met ons opnemen of het contactformulier invullen. Wij zijn te bereiken op 06 – 10058466 of info@travelcheq.com.

 

Reis geschenkbon

Contactformulier

  Jouw naam

  Jouw adres

  Jouw postcode

  Jouw woonplaats

  Jouw telefoonnummer

  Jouw email

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)
  Ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van TravelCheq.com via e-mail.

  Winkelwagen