Reischeque kado

Bent u op zoek naar een origineel kado ? Geef dan een reischeque kado van TravelCheq! Een TravelCheq is een uniek kado dat voor iedereen geschikt is. Er zijn verschillende reisbureaus aangesloten bij ons concept. Hierdoor hoeft de bon niet in één keer bij één reisbureau besteed te worden. Ook zijn de cheques onbeperkt geldig waardoor het te besteden is wanneer de ontvanger dat maar wilt. Kortom, voor alle gelegenheden is de TravelCheq een geschikt moment!

Een reischeque kado bestellen ?

Als u een reischeque kado wilt bestellen, zijn er een aantal stappen die u moet volgen. Allereerst begint het bestellen bij het kiezen van een bedrag. De TravelCheqs beginnen bij €25,- en gaan tot €150,-. Als u een bedrag gekozen heeft, moeten de gegevens ingevuld worden. Om het kado persoonlijker te maken, kunt u ervoor kiezen om een boodschap erbij te laten zetten. Als u dit heeft gedaan, wordt de bon betaald en is deze klaar om gegeven te worden.

Heeft u een reischeque kado ontvangen ?

Reischeque kadoAls u een leuke reischeque kado heeft mogen ontvangen, kunt u na gaan denken over de reis die u wilt gaan maken! Een TravelCheq is eenvoudig te verzilveren bij een of meerdere bij de aangesloten reisbureaus. Het bedrag dat u verzilvert wordt van de totale som afgehaald en dan is uw vakantie klaar om geboekt te worden.

Interesse in een reischeque kado ?

Als u interesse heeft in een reischeque kado, kunt u deze direct in de webshop bestellen. Als u het zakelijke contactformulier invult, zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunt u voor vragen en of meer informatie contact met ons opnemen of het contactformulier invullen. Wij zijn te bereiken op 06 – 10058466 of info@travelcheq.com.

Contactformulier

  Jouw naam

  Jouw adres

  Jouw postcode

  Jouw woonplaats

  Jouw telefoonnummer

  Jouw email

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)
  Ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van TravelCheq.com via e-mail.

  Winkelwagen