Vakantiecadeau

Bent u op zoek naar een origineel en passen vakantiecadeau? Geef dan een TravelCheq! Door de veelzijdigheid van een TravelCheq is het een geschikt cadeau voor vrijwel iedere ontvanger. Het bedrag is daarnaast onbeperkt geldig waardoor de ontvanger rustig zijn of haar volgende vakantie kan plannen!

Een TravelCheq als vakantiecadeau geven?

VakantiecadeauWilt u een TracelCheq als vakantiecadeau geven aan iemand? Dit is erg eenvoudig! In onze webshop kunt u een waarde kiezen tussen de €25 en €150,-. Na deze stap dient u de persoonlijke gegevens in te vullen. Tijdens deze stap kunt u ook ervoor kiezen om een persoonlijke boodschap aan het cadeau toe te voegen. Tot slot kunt u veilig en snel de TravelCheq bij ons afrekenen. Het enige wat u dan nog te doen staat, is de bon cadeau te geven!

Wat moet ik doen als ik een TravelCheq heb ontvangen?

Wanneer u een TravelCheq heeft ontvangen als vakantiecadeau, kunt u gaan nadenken over wat uw volgende reis wordt! Dit kunt u doen door te kijken bij de aangesloten reisbureaus. Als u een keuze heeft gemaakt, kunt u de reis boeken bij één of meerdere van deze bureaus. Het verzilveren van de TravelCheq is zeer eenvoudig. Wanneer de waarde van de totale reissom is afgehaald, kunt u de reis boeken.

Interesse

Heeft u interesse in een vakantiecadeau van TravelCheq? Dan kunt u deze direct in de webshop bestellen. Als u het zakelijke contactformulier invult, zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunt u voor vragen en of meer informatie contact met ons opnemen of het contactformulier invullen. Wij zijn te bereiken op 06 – 10058466 of info@travelcheq.com.

Contactformulier

  Jouw naam

  Jouw adres

  Jouw postcode

  Jouw woonplaats

  Jouw telefoonnummer

  Jouw email

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)
  Ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van TravelCheq.com via e-mail.

  Winkelwagen