Vakantiegeschenk

Wilt u iemand belonen, feliciteren of gewoon een extraatje geven? Dan is een TravelCheq hét ideale cadeau! De bon is door de ontvanger te besteden bij de diverse aangesloten reisbureaus waardoor er voor ieder wat wils bij zit. Daarnaast is de bon onbeperkt geldig waardoor er genoeg tijd is om de reis te plannen.

Hoe bestel ik een vakantiegeschenk?

VakantiegeschenkDoor de veelzijdigheid van een TravelCheq is het voor vrijwel iedereen een geschikt cadeau. Zo bent u vrij om een bedrag te kiezen tussen de €25,- en €150,-. Het enige wat u na het kiezen van een bedrag nog te doen staat, is het invullen van de gegevens en eventueel een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Hierna kunt u veilig en snel betalen in onze webshop en is de TravelCheq klaar om als vakantiegeschenk gegeven te worden!

Ik heb een vakantiegeschenk ontvangen, wat nu?

Heeft u een TravelCheq als vakantiegeschenk ontvangen? Dan is de eerste stap nadenken over welke reis u gaat maken. U kunt vervolgens de bon eenvoudig bij één of meer van de aangesloten reisbureaus verzilveren. Het bedrag wordt simpelweg van de totale reissom in mindering gebracht. Het enige wat u dan nog te doen staat is de reis te boeken!

Interesse

Heeft u interesse in een vakantiegeschenk van TravelCheq? Dan kunt u deze direct in de webshop bestellen. Als u het zakelijke contactformulier invult, zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunt u voor vragen en of meer informatie contact met ons opnemen of het contactformulier invullen. Wij zijn te bereiken op 06 – 10058466 of info@travelcheq.com.

Contactformulier

  Jouw naam

  Jouw adres

  Jouw postcode

  Jouw woonplaats

  Jouw telefoonnummer

  Jouw email

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)
  Ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van TravelCheq.com via e-mail.

  Winkelwagen